Kære medlem,

Velkommen til vores nye medlemsportal, som inden for nærmeste fremtid vil blive udbygget til at dække hele foreningens webside. Siden vil fremover være vores knudepunkt for al kommunikation og administration, og der bliver mulighed for at tilmelde sig foreningens arrangementer. Lige nu ligger der f.eks. allerede et kursus under "Events" som du kan tilmelde dig.

Du kan nu vælge medlemskab samt betale kontingent - Husk fristen på den 1. februar 2018 for stemmeret på generalforsamlingen.

Er du hingsteejer, bedes du vælge den type medlemskab, der hedder "hingst" efterfølgende. Der skal ikke samtidig vælges det almindelige kontingent.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i foreningen.

OBS: Betalingsfristen for betaling af kontingent for hingsteejere med hingst på hingstelisten er udsat til den 1. februar 2018!

Dear Member,

Welcome to our new Member portal, which will be a part of our brand new website within a short time.

We would like all our Members to create a profile to secure that all masterdata are updated. It should not take more than 2 minutes, but it will be a great help for us.
You can now choose your type of membership and arrange payment of your Membership fee. Remember the deadline for rights to vote at the GM.

If you are stallion owner please choose the membership type called "hingst" in the end of the text. You do only have to choose this membership and not also the ordinary active membership.
 Have you received an email which should contain an invoice, please click at "Hent Faktura" - Unfortunately we are at the moment not able to mark if information have to be send out in Danish or English. This is a great wish from us to Klubmodul!

We are aware of some problems in creating the profiles from other countries than Denmark. Please enter "0000" in the field for Zip-code and then enter your full address in the field "Address2" - It should also be possible to choose "No Dan" in the field with "Kommune".

The page and system is still very new for us, and we are still having a lot of work to do before it is up to date to match our wishes.

OBS: The payment date for payment of Membership fee for stallion owners with a stallion at the stallionlist has been postponed to February 1st 2018!

Tak og sportslige hilsner/Thank you very much and many wishes

Knabstrupperforeningen for Danmark